2005

Cégünk 2005. októberében alakult  MIN-TECH Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. néven. Elsősorban belső szakipari munkák minőségi szinten való kivitelezésére jött létre.
Köszönhetően a megrendelőink elégedettségének és bizalmának valamint a jól képzett kollégáknak az évek során folyamatosan fejlődtünk.

2010

A fokozatosan növekvő megrendelői igények megkövetelték, hogy komoly lépést tegyünk a fejlődés érdekében. Ekkor kezdődtek el a saját tulajdonban lévő irodaház kivitelezési munkálatai. Továbbá sikeresen pályáztunk és komoly támogatást nyertünk az Új Széchenyi Terv keretein belül technológiai fejlesztésre, melyet új eszközök, gépek és irodai felszerelésekre beszerzésére tudtunk fordítani.

2012

Elkészült és birtokba vehettük az új építésű Pipacs Iroda és Szolgáltató házat.

2014

Mára már filozófiánkká vált a cégnévben is visszaköszönő minőségi munkavégzés és a technológiák precíz betartása, melyet jól szervezett, pontos háttérmunkával végzünk.

2016

Cégünk a lakáspiacba bekapcsolódva elindította a veszprémi első ingatlanfejlesztéssel egybekötött 4x 26 lakásos társasház kivitelezését saját beruházás keretében. Generálkivitelezőként megvalósított korszerű igényeket kielégítő, energiatakarékos lakások értékesítése terén is jó tapasztalatokat szereztünk.

2019

Vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva a veszprémi volt kenyérgyár épületeinek szanálását követően II. ütemben további öt épület tervezésére kértük fel partnereinket.

2023

Ebből a projektből 2023-ra további 21 lakás került értékesítésre. Ezen időszak alatt a lakások kulcsrakész megvalósítása mellett további sok számos szerkezetépítési és szakipari munkával valósítottunk meg kisebb-nagyobb beruházásokat, magán ill. önkormányzati , állami megrendelésekre. A teljesség igénye nélkül ezekből említenénk meg az alábbiakat:

  • Veszprém, Kabay János u. orvosi rendelő generál kivitelezése 2017.
  • Veszprém, Pápai u.37. , munkásszállóvá alakítása I-II. emelet 2018.
  • Zirc, Erzsébet Kórház bővítése, generál kivitelezés                   2019.
  • Zirc, Napsugár Óvoda energetikai korszerűsítése, átalakítása  2019.
  • Veszprém, Wartha V.u. Tornászcsarnok konzorciumi kivitelezése 2020.
  • Veszprém, Acti-City mozgásközpont B. épület kivitelezése 2021-23.
  • Balatonalmádi, Géza u. 4 lakásos társasház generál kivitelezése 2019-21.

Kivitelezési munkák során 2 fő építészmérnök, 5 fő építésvezető és 3 fő technikus végzi az előkészítés és műszaki irányítás feladatait. A megvalósítás területén 20 fő fizikai dolgozó, illetve az állandó és minőségi munkavégzés érdekében megbízható alvállalkozók állnak rendelkezésre.

Távlati terveink között szerepel,  a Tüzér utcai  telephelyünk komplex bázissá történő centralizálása. Tervezzük új irodaház megvalósítását, mely ügyfeleink jobb, teljeskörű kiszolgálását és szervezési hatékonyságunk növelését szolgálná.

Scroll to Top